Ledige stillinger

Vi søger løbende medarbejdere til både VVS-arbejdet, Gas-service og vores entreprenørafdeling. Vi slår oftest vores ledige stillinger op på jobsider, i aviser og på sociale medier - og de vil altid være at finde her på siden. Vi modtager også gerne uopfordrede jobansøgninger. De kan sendes til Ole på os@rahbekbrande.dk

Faglært VVS'er


Vi søger en faglært VVS-medarbejder til fast, varigt arbejde med alsidige opgaver indenfor VVS-faget.

Du kommer til at arbejde hos både private og hos erhvervskunder - og på alt fra mindre servicebesøg til nybyg og industrielle opgaver. Du vil få brug for dine tillærte færdigheder i faget og du kan forvente et job med rige udviklingsmuligheder.

Dine kolleger bliver et større team af dygtige VVS'ere, gasmontører og entreprenørarbejdere, som for de flestes vedkommende allerede har haft mange år i firmaet. Vi arrangerer indimellem firmafester og weekendture, hvor der altid er stort fremmøde fra medarbejderne.

Du får din egen firmabil. Rahbek VVS ligger i Brande og du kommer til at køre primært i det midtjyske.

Med mere end 100 års erfaring inden for VVS, blikarbejde, gas, kloak og entreprenørarbejde har vi opbygget en solid virksomhed med kompetente medarbejdere og stort knowhow. Vores slogan er 'Det er wos, der har a know how' - og det er ikke bare noget vi siger, men noget vi efterlever på hver eneste opgave.

Du kan sende din ansøgning til Ole på os@rahbekbrande.dk eller ringe på 22 68 88 09