Job


Aktuelle Jobs

Ønsker du at arbejde i en virksomhed med fokus på højt fagligt niveau og energi-løsninger?


VVS-Montør

Rahbek VVS søger VVS-Montør til et job med fokus på højt fagligt niveau og installationsteknik.
Vil du være en del af vort team, og arbejde i en solid virksomhed med højt fagligt niveau og fokus på energi-løsninger? Vi har travlt med både nye projekter, energiløsninger og serviceopgaver.

Din hverdag bliver alsidig og fleksibel, da vi har fokus på vores kunder og deres behov. Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar. Med dygtige kolleger omkring dig, garanteres også muligheden for at opbygge og udvikle dine faglige kompetencer inden for VVS-området.

Drømmer du om et job indenfor VVS-faget med mulighed for ansvar, stor frihed og indflydelse på din egen hverdag, så ring eller skriv til os med det samme.


Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Ole direkte på telefon 22 68 88 09 eller mail os@rahbekbrande.dk

VVS-Lærling

Ønsker du at uddanne dig til VVS- og Energispecialist? - Rahbek VVS søger VVS-Lærling

Vil du være en del af vort team, og arbejde i en virksomhed med højt fagligt niveau og fokus på energi-løsninger?

Rahbek VVS har en lang tradition for at uddanne dygtige lærlinge, og vi har brug for en ny lærling til spændende opgaver. Rahbek VVS har altid fokus på nye teknologier og installationsløsninger indenfor VVS-faget. Din hverdag bliver alsidig, da vi har fokus på vores kunder og deres behov. Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar. Med dygtige kolleger omkring dig, får du de bedste muligheder for at udvikle dig selv og dine faglige kompetencer inden for VVS-området.

Drømmer du om en læreplads med mulighed for ansvar og faglig udvikling, så ring eller skriv til os med det samme.


Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Ole direkte på telefon 22 68 88 09 eller mail os@rahbekbrande.dk